Seks Oyuncakları

Kayganlaştırıcı Denemek için 5 Neden

Kayganlaştırıcı Denemek İçin 5 Neden

Kayganlaştırıcı Denemek için 5 Neden

Kişisel kayganlaştırıcıların bu kadar kötü bir üne sahip olmasının nedeni nedir?

Bunun sadece yaşlılar için olduğu düşüncesi mi var?

Yoksa dokusu sizi havaya sokmuyor mu?

Ya da belki kendinizi hiçbir zaman kayganlaştırıcı bir kız olarak düşünmediniz.

Anladık. Ancak yağlayıcı uzun bir yol kat etti ve belki de bu eğilme, güçlenme ve kadınların zirvede olduğu bu dönemde, yağlayıcıyı nasıl kullanacağınızı öğrenmenin zamanı gelmiştir.

İşte hareketli romp’lar ve muhteşem seks söz konusu olduğunda kayganlaştırıcının yeni BFF’niz olabileceği yolların bir listesi.

Kişisel kayganlaştırıcınızı bulun.

1. Kuru bir dönem geçiriyorsunuz.
Pek çok kadın vajinal kuruluk sorunu yaşıyor. Aslında adet döngüsü sırasındaki hormonal değişiklikler yağlamayı etkileyebilir. Biraz kayganlaştırıcı, son derece zevkli bir deneyimin yanı sıra daha rahat bir cinsel deneyim için de uzun bir yol kat edebilir.

2. Onun bu kadar büyük olduğunu bilmiyordunuz.
Ayakları küçük boyutta ama başka hiçbir şey yok mu? Sorun değil. Kayganlaştırıcı, iyi donanımlı bir partnerle seks yapmanın acısını dindirmeye ve her santimin önemli olmasına yardımcı olabilir .

3. Yeni bir heyecana hazırsınız.
Seks sırasında kuru olmasanız bile yeni bir şeyler havasında olabilirsiniz. Zevkinizi arttırmanıza yardımcı olacak pek çok çeşit varken, konfor alanınızın dışına çıkın ve kendi konfor bölgenizi seçin. Partneriniz buna hiç aldırış etmeyecektir.

4. Güçlenmiş hissediyorsunuz.
Ne istediğini bilen bir kadından daha seksi bir şey yoktur. Partnerinizle birlikte istediğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz şeyin savunucusu olmak inanılmaz derecede sıcak. Giderek daha fazla kadının seks hakkında konuşmasıyla, satın alma gücü de bir miktar düzeliyor.

5. Çok ihtiyaç duyulan zamanı geçiriyorsun.
Biraz zaman ayırıp kişisel bakımınıza kendinizi kaptırmak mı istiyorsunuz? Mastürbasyonunuzu kayganlaştırıcıyla maksimuma çıkarın ve hayatınız boyunca nerede olduğunu merak edin.

Bir yanıt yazın