Seks Oyuncakları

Yenilere 5 Seks Oyuncağı İpuçları

Yenilere 5 Seks Oyuncağı İpuçları

Yenilere 5 Seks Oyuncağı İpuçları

Seks oyuncakları kullanmanın faydaları çoktur; daha fazla yoğunluktan keyif almaktan, fiziksel ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye kadar.

Ancak daha önce yetişkinlere yönelik ürünleri hiç denemediyseniz, muhtemelen nasıl başlayacağınızı merak ediyorsunuzdur;

işte bazı Seks Oyuncakları İpuçları.

Yeni başlayanların ilk denemeden itibaren deneyimlerini olağanüstü kılmak için sadece birkaç şeyi akılda tutmaları gerekir. İşte garantili iyi vakit geçirmeniz için beş ipucu.

  • 1. Başlangıç ​​Dostu Doğru Ürünü Seçin

Yeni başlayanlar için seks oyuncakları birkaç ortak özelliğe sahiptir.

Öncelikle boyutun doğru olduğundan emin olun.

Seks oyuncakları, gerçekçi malzemelerden yapılmış olsalar bile, bir insan partnerle birlikte olmakla aynı hissi vermez. Bu nedenle, daha önce hiç seks oyuncağınız olmadıysa (özellikle de nüfuz eden) daha küçük olan her zaman daha iyidir.

Yeni başlayanlar için bir yapay penisin uzunluğu dört ila altı inç (10 ila 15 santimetre) arasında olmalıdır. Ayrıca çevresine dikkat edin. Bir seks oyuncağının kalınlığı, onun ne kadar kolay yönetilebileceğini ve yerleştirilmesinin ne kadar kolay olduğunu belirleyecek tek boyuttur.

Daha sonra doğru malzemeyi arayın. Tıbbi sınıf silikon güvenli ve birinci sınıf bir seçimdir. Kolayca temizleyebileceğiniz gözeneksiz bir malzemedir.

Silikon aynı zamanda oyuncağı yeni başlayanlar için uygun hale getirmek için bir miktar esneklik de sağlar. TPE ve TPR gibi vücuda zarar vermeyen termoplastikler de keşfedilecek diğer iki harika seçenektir çünkü teknolojik olarak insan etine mümkün olduğunca yakındırlar.

  • 2. Penetrasyon Olmayan Seks Oyuncaklarını Düşünün

Vibratör , dildo veya popo tıkacı gibi bir seks oyuncağına hazır hissetmiyorsanız, nüfuz edici olmayan zevk öğeleriyle işlere girişinizi kolaylaştırmak isteyebilirsiniz. Şans eseri, keşfedip değerlendirebileceğiniz bu türden düzinelerce seçeneğiniz var.

Klitoral uyarıcılar harikadır, kullanımı kolaydır ve çok yoğundur. Yeni başlayanlara inanılmaz derecede uygunlar ve ön sevişme veya solo seanslar için mükemmeller.

Test edilecek diğer harika delici olmayan seks oyuncakları arasında masaj değnekleri, oral seks zevkini anımsatan dil titreşimleri, parmak titreşimleri, penis kılıfları, kurşun titreşimleri, külot titreşimleri, titreşimli okşayıcılar ve çabalayan oyuncaklar yer alıyor.

  • 3. Harcamalarda Aşırıya Kaçmayın

Henüz neyi sevdiğinizi bilmediğiniz için bir seks oyuncağına tonlarca para harcamak mantıklı değil.

Birkaç olasılığı test etmek için daha uygun fiyatlı seçeneklerle başlayın. Alternatif olarak favori mağazanızın indirim kampanyası yapmasını beklemek isteyebilirsiniz. Bu şekilde, indirimde birinci sınıf bir ürün alacaksınız ve mümkün olan en iyi fiyat-kalite oranının keyfini çıkaracaksınız.

Bir servete mal olmayan iyi seçenekler var. Birkaç inceleme okumak ve gerçekten almak istediğiniz özellikleri belirlemek, daha fazla keşfetmeye ve sonunda satın almaya değer birkaç model seçmenize yardımcı olacaktır.

Uygun fiyatlı titreşimler, dildolar, anal oyuncaklar, çiftler için oyuncaklar ve erkekler için oyuncaklarla karşılaşacaksınız.

En çok ilgilendiğiniz kategoriden bir ürün alın. İlgili deneyimi test etmeye biraz zaman ayırın. Satın aldığınız üründen memnun kaldıysanız ve bu ürün size ihtiyacınız olan muhteşem keyfi veriyorsa, ileride kullanmak üzere birinci sınıf bir ürüne yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

  • 4. Her Zaman Yeterli Yağa Sahip Olun

Seks oyuncakları konusunda yeterince deneyimi olan insanların hepsi size tek bir şey söyleyecektir; ne kadar çok kayganlaştırıcı kullanırsanız o kadar çok eğlenirsiniz.

Seks oyuncakları vücut parçalarıyla aynı şey değil. Bu uyarıcılar insan etinden biraz daha serttir. Boyutuna ve dokusuna bağlı olarak, yeterli yağlama olmadığında kullanılması veya yerleştirilmesi zor olabilir.

Bu cinsel keşif arayışında yüksek kaliteli bir yağ en iyi arkadaşınız olacak.

Satın aldığınız seks oyuncağıyla uyumlu, yeterli miktarda iyi bir yağ stoklayın. Su bazlı kayganlaştırıcılar tüm seks oyuncağı malzemeleriyle uyumludur. Bazılarının sorunu yapışkan olmaları veya çabuk kuruyabilmeleridir. Bu tür sorunlarla karşılaşma riskini azaltmak için birinci sınıf su bazlı yağlayıcıya yatırım yapın.

Silikon yağlar daha uzun ömürlüdür ve pürüzsüz, mükemmel kayganlık sağlarlar. Bu ürünler anal oyun için mükemmeldir. Aklınızda bulundurmanız gereken tek şey, silikon yağların silikon oyuncaklarla uyumlu olmadığıdır. En sevdiğiniz eşyaların parçalanmasına neden olacaklar, bu yüzden dikkatli olun!

İster penisiniz ister vajinanız olsun, ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta yağlayıcıyı yeniden uygulayın. Titreşimli bir oyuncağın gerçekçi hissetmesi için yeterli miktarda kayganlaştırıcıya ihtiyacı vardır ve aynı durum klitoris emme oyuncağı için de geçerlidir. Eşyaların kurumasına izin vermek sürtünmeye, tahrişe ve diğer hoş olmayan hislere yol açabilir.

  • 5. Yavaşlayın ve Deneyimi Kişiselleştirin

Yeni başlayanların çoğu, bir seks oyuncağını ilk denediğinde patlayıcı bir orgazm bekler. Bu birçok insan için olabilir ama ya olmazsa?

İlk defa havai fişek deneyimi yaşamazsanız cesaretiniz kırılmasın.

Bazı kişilerin silikondan veya başka bir sentetik malzemeden yapılmış yeni seks arkadaşlarına “ısınmak” için zamana ihtiyacı vardır. Sabır ve açık fikirli olmak, seks oyuncaklarının işinize yaramasını sağlamanın anahtarıdır.

Seks oyuncağınızın çeşitli ayarları varsa, daha düşük bir hızda başlayın ve tamamen uyarıldığınızda ve rahat olduğunuzda yoğun işlevleri keşfedin. Ağırdan almak gibi.

Kendinizi kızdırın, havaya girin ve engellemelerinizi unutun. Seks oyuncağının kullanımı ne kadar sezgisel olursa o kadar iyi vakit geçirirsiniz.

Ayrıca kişiselleştirmeye izin veren seks oyuncaklarını da keşfetmek isteyebilirsiniz. Bazı yetişkin ürünlerinde kendi hızlarınızı ve titreşim kalıplarınızı oluşturmak için kullanabileceğiniz özel bir mobil uygulama bulunur.

Oyuncağınızı en sevdiğiniz müzikle senkronize etmek bile mümkün olabilir. Bu tür kişiselleştirme seçenekleri kontrolü size verir ve zevki kendi yönteminizle keşfetmenize olanak tanır.

Seks Oyuncağı İpuçları

Son olarak, gevşemeyi ve eğlenmeyi unutmayın. Seks oyuncakları karmaşık veya korkutucu değildir. Aslında çoğu iyi ürün, kolay ve sezgisel kullanım için tasarlanmıştır. Oyuncağı vücudunuzda kullanmadan önce dokunmak, hissetmek ve açmak için biraz zaman ayırın. Bu tür keşif oturumları, ilgili öğenin kullanımına daha aşina olmanızı ve daha rahat olmanızı sağlayacaktır. Zamanı geldiğinde yeni edindiğiniz eşyayı yatak odasına taşıyabilir, yepyeni bir keyif boyutunu keşfedebilirsiniz.

5 Seks Oyuncağı İpuçları herkes için.

Bir yanıt yazın