Lovetoy Nature Cock 19.5 Cm Çift Katmanlı Silikon Dildo

Stok kodu: FA-LV411051 Kategoriler:

2.900 

Nakit Ödeme İle %5 İndirimli
2.779 

İstanbul 2 Saatte Teslim (Ücretli)

Kurye Teslim

Lovetoy Nature Cock 19.5 Cm Çift Katmanlı Silikon Dildo

Yenilikçi iki katmanlı yapıya sahip çok kaliteli bir silikon yapay penis.

Gerçekten hissettiren bir yapay penis mi arıyorsunuz? Bu yapay penisin her santimini hissedeceksiniz. Yapay penisin her şekli yeni ve heyecan verici bir his verir. Jøre’nin kaslı dış görünüşü kimseyi soğuk bırakmıyor. Bu yapay penisten asla bıkmayacaksınız ve her santimine değer.

Alt kısmındaki güçlü vantuz sayesinde tutmadan bile dokunuşunun keyfini çıkarabilirsiniz. Yapay penis hemen hemen her düz yüzeye sıkıca tutturulur. Her iki yüzeyi de biraz nemlendirdiğinizde vantuz en iyi şekilde yapışır.

Eşsiz iki katmanlı silikon malzeme gerçekten doğal ve gerçekten hoş bir his veriyor. Sapın esnekliği farklı vücut şekillerine uyum sağlamasını sağlar. Yapay penisin içi sağlamdır ve yüzeyi olağanüstü derecede yumuşaktır.

Platin sınıfı özel saflaştırılmış silikonun kullanımı hijyenik, keyifli ve son derece güvenlidir. Yapay penis aynı zamanda kauçuk alerjisi olan kişiler için de harikadır. Ftalat ve lateks içermez.

Hemen şimdi alışveriş sepetinize gerçekten yüksek kaliteli bir fantezi yapay penis ekleyin!

Tasarruf ipucu:
Zaten yağlayıcınız var mı? Değilse, maksimum keyif için bu ürünle birlikte kullanmanızı önemle tavsiye ederiz.

Koruma
Bazı seks oyuncağı malzemeleri birbiriyle reaksiyona girebilir. Bu nedenle seks oyuncaklarınızı oyuncak kutusunda saklamanızı önermiyoruz. Seks oyuncaklarınızı tülbent veya başka uygun bir beze sararak bile birbirinden ayrı tutun. Favorilerinizi güneş ışığında veya aşırı soğuk veya sıcak koşullarda saklamayın. Seks oyuncakları da nemden hoşlanmaz. Kullanmadığınız zamanlarda oyuncakların pillerini çıkarmayı unutmayın. Ayrıca en sevdiğiniz oyuncakların pillerini düzenli aralıklarla şarj etmeyi unutmayın. Piller uzun süre şarj edilmediği takdirde zarar görebilir.

Ürün özellikleri ve boyutları

  • Uzunluk 19,5 cm
  • Kullanılabilir uzunluk 14 cm
  • Kalınlık 4,5 cm
  • Malzeme: Platin sınıfı saflaştırılmış silikon
  • Ftalat ve lateks içermez.
Paketlenen ürünün veya satış paketinin yaklaşık boyutu 130 x 250 x 90 mm’dir.

Ağırlık
0,54 kg (Varsa satış paketinin ağırlığını içerir)

Kurye ve Teslimat Seçenekleri Kurye İle İstenen Siparişler Özel Kurye Firmaları Tarafından Getirilir.
Kurye’nin Adresinize Gelmesini İstemiyorsanız, Adresinize Yakın Belirli Adres Verip Belirtilen Adresten Buluşabilirsiniz.
Kurye İle İstenen Tüm Siparişlerde Kurye Ücreti Alıcıya Aittir. Kurye firması kesinlikle ürünün NE OLDUĞUNU BİLMEZ. Kargo ve Teslimat Seçenekleri Firmamız Aras Kargo ile çalışmaktadır. Sipariş Verdikten Sonra Siparişinizin Teyidi Alındığı Gün saat 16:00 kargoya verilir.

Adres vermeden sipariş Verme Adres Bilgilerinizi vermek istemezseniz, size en yakın Aras Kargo şubesini belirtip, siparişinizi Aras Kargodan teslim alabilirsiniz.

● Size En Yakın Aras Kargo detaylarını yazıp sipariş verin. ÖR İL İLÇE)
● Kargo yetkililerinin ulaşabileceği bir telefon numarası verin(cep telefonu olabilir)
● Kargo gelince Telefon ihbarı ile Kargonuzu Aras Kargo şubesinden alın!
● Gizli kargo ve gizli paket uygulaması
● Bütün yapmış olduğunuz siparişler size gizli paketlerde gönderilir.
● Gizli paketler Kargo firmasına kapalı verilir ve kutu üzerinde logo veya Erotik Oyuncak, Cinsel Oyuncak Gibi İbareler yazmaz
● Kargo Ve Kurye firması yetkilileri dahil kimse kutunun içinde ne olduğunu bilmez ve size kapalı gizli kutularda teslimat yapılır.
● Ürünler Faturalarınızda Kişisel Bakım Ürünleri Olarak Geçmektedir.

Teslimat süreleri Kargonuz siparişi verdiğiniz gün içerisinde Aras Kargoya teslim edilir (saat 16.00 e kadar verilen siparişler aynı gün, saat 16.00 ten sonra verilenler bir gün sonra kargoya teslim edilir). Siparişinizin teslimat süresi bulunmuş olduğunuz ilin bölgesine göre değişir:

● 1-2 Gün içerisinde teslimat: İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara (ve İstanbula 600 km yakınlıktaki iller).
● 2-3 Gün içerisinde teslimat: Adana, Antalya, Kayseri, Samsun (ve İstanbula 600 ve 1,000 km arasındaki mesafedeki iller).
● 3-4 Gün içerisinde teslimat: Adıyaman, Diyarbakır, Rize, Van (İstanbula 1000 km ve üzeri uzaklıktaki iller). Yukarıda Öngörülen Sürelere Kargo Merkezlerine Uzak Köy ve Kasabalar Dahil değildir.